Nieuwe Circo Tracks van start in najaar

De huidige omstandigheden raken alle ondernemers, circulair of niet. Voor velen betekent het overleven. Maar ook: werken aan duurzaam herstel, tijd voor bezinning en ontwikkeling. Wil je je kennis over circulair ontwerpen ontwikkelen, je laten inspireren door mooie voorbeelden van circulair ondernemen? Doe mee aan een Track!

 

In oktober en november gaan meerdere Circo Tracks van start voor maakbedrijven. Een aantal tracks richten zich specifiek op de ketens van pompen, windparken en zonnepanelen. Een track rond batterijen is in voorbereiding. Voor maakbedrijven in Gelderland Zuid en Limburg gaat een Circo Track van start in de eigen regio. De Tracks vinden (deels) online plaats.

 

Geen passende Track beschikbaar? We hebben (steeds meer) opties voor je. Ga dan online aan de slag met Circo.

Kees Jan ’t Mannetje, ABB: “Door nieuwe milieueisen wordt beschikbaarheid van circulaire installaties steeds belangrijker”

ABB is een wereldwijde speler op het gebied van automatisering en elektrotechnische installaties. De lijst met markten die dit Zweeds-Zwitserse fusiebedrijf bedient is lang: van robotica voor de auto-industrie tot procesautomatisering van stormvloedkeringen; van aandrijftechnieken voor de…

Kritieke materialen in de maakindustrie: twee belangrijke maatregelen

In mei treedt nieuwe Europese wetgeving op het terrein van kritieke grondstoffen in werking: de Critical Raw Materials Act (CRMA). Bedrijven die in hun productie gebruik maken van kritieke grondstoffen of focussen op de winning, raffinage of recycling van strategische grondstoffen krijgen…