Agenda & Events

1 apr

Gelderland/ Overijssel

CIRCO Track – CBM Circular Design Challenge meubel- en interieurbouw

LET OP: Startdatum nog niet gepland, genoemde data bij benadering.

 

Ben jij actief in de meubel- en interieurbouw? Wil je kennismaken en experimenteren met innovatieve en duurzame materialen? Doe dan mee aan de Circular Design Challenge! Speciaal voor meubelproducenten en interieurbouwers.

 

Deze Circular Design Challenge wordt georganiseerd door de branchevereniging voor Interieurbouw en Meubelindustrie (CBM). Daarbinnen verzorgt CIRCO een Track. Je gaat aan de slag met innovatieve materialen, technieken of technologieën die toegepast kunnen worden bij het maken van een interieurobject, met circulaire ontwerpstrategieën en met circulaire businessmodellen. De Challenge: maak een prototype of proefmodel van een circulair interieurobject

Het programma bestaat uit 5 Sessies: 4 hele en 1 halve dag, waarin direct contact tussen de trainers en alle deelnemers is. Tussendoor wordt individueel aan de eigen case en het design gewerkt.

Tijdens Sessie 2 worden leveranciers van circulaire materialen uitgenodigd. Het programma eindigt met een feestelijke openbare presentatie, waarbij ook vak-experts aanwezig zijn om feedback te geven.

 

Startdatum nog niet gepland, genoemde data bij benadering.

 

Meer informatie: CIRCO