Agenda & Events

14 mrt

Cleantech Regio (Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen)

Challenge Week Circulaire Fabrieken Cleantech Regio

 

Het programma Circulaire Fabrieken organiseert een Challenge Week rondom zes circulaire challenges speciaal voor bedrijven in de Cleantech Regio (Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen).

 

Circulaire Challenge als uitgangspunt

Hoe vind ik afnemers? Hoe realiseer ik proof of concept? Wat levert het mij op? Dát houdt jou als mkb’er, scale-up’er of start-up’er bezig. En dat is precies waarom je mee zou moeten doen met deze week Je hebt namelijk een grote kans om nieuwe business te genereren voor jouw oplossing, idee of product. De basis van de Challenge Week is de vraag van een bedrijf naar een circulaire oplossing voor een uitdaging. Hier vind je deze ‘challenges’.

 

Aanmelden

Heb jij een idee om met een challenge aan de slag te gaan? Of heb jij kennis die aansluit op de vraag? Meld je aan. De inschrijftermijn voor ‘oplossers’ (leveranciers van kennis of innovatief product) is verlengd tot 18 februari.

Biedt jouw aanmelding voldoende aanknopingspunten? Dan word je tijdens de Challenge Week geselecteerd en helpen studenten van Saxion je bij een plan van aanpak, die je op de maandagmorgen in de Challenge Week (17 t/m 22 januari 2022) pitcht voor de challenger. Schrijf je snel in, dan maak je meer kans op een uitnodiging.

 

Waarom meedoen aan de Challenge Week?

  • Blijvende procesbegeleiding, ook na het totstandkoming van de match
  • Toegang tot testfaciliteiten, innovators en bedrijven in de Cleantech Regio (Stedendriehoek)
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling en groei

 

Challenge Week

In de week van 14 t/m 18 maart 2022 zal er op diverse momenten zowel online als offline contact zijn tussenchallengers en kennis- en innovatieleveranciers. De week begint op maandag met kennismaken tijdens een kick-off bij de Gasfabriek in Deventer, waar je de oplossing pitcht voor de challengers. Op dinsdag bezoeken leveranciers met studenten het challengebedrijf, op woensdag is er kort online contact tussen bedrijf en studenten en selecteren de bedrijven de kennis- en innovatieleveranciers die het beste aansluiten op hun challenge. Op donderdag wordt er door de challengers en gekozen oplossingen gewerkt aan een gezamenlijk plan van aanpak. Op een gezamenlijke slotbijeenkomst op vrijdag pitchen deze leveranciers hun plan van aanpak. Locatie: Zwitsalterrein Apeldoorn.

 

Over Circulaire Fabrieken

Het project Circulaire Fabrieken sluit aan op de ambities van Cleantech Regio om de meest circulaire regio van Nederland te zijn en wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage uit de Cleantech Regio Deal. Projectuitvoering: KplusV, Saxion en VNO-NCW Midden.

 

Kijk voor meer informatie op www.circulairefabrieken.nl