Ontmoet ons in de Week van de Circulaire Economie!

In de Week van de Circulaire Economie (1-6 februari 2021) is het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie elke werkdag actief.

 

Op maandag 1 februari geven we tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie een Masterclass (tussen 11:00 en 12:00) over de highlights van het programma en de plannen voor komend jaar. Update: Ga naar de terugblik op de Masterclass.

 

De vier dagen erna gaan we elke morgen tussen 9:00 en 10:00 uur dieper in op een van onze projecten. We presenteren de laatste circulaire ontwikkelingen in de sector en laten ondernemers en deskundigen aan het woord. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar jouw vragen en waar jij komend jaar mee aan de slag wilt. Klik op de titels voor meer informatie per webinar:

 

Dinsdag 2 februari: Batterijen voor e-mobility

Woensdag 3 februariWarmte-as-a-service

Donderdag 4 februari: Circulaire kansen voor de toeleverende maakindustrie

Vrijdag 5 februariBusiness kansen voor Circular & Solar

 

We hopen je te ontmoeten! Meld je aan voor de conferentie op 1 februari  en schrijf je in voor een of meerdere webinars. Update: Ga naar de terugblik op de webinars.

Vervolgfase Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie: nieuwe financiering en activiteiten

Op 12 maart jl. tijdens de Week van de Circulaire Economie, werden de nieuwe plannen voor het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie (UPCM) 2024-2025 gepresenteerd tijdens de bijeenkomst ‘Samen aan de slag voor een Circulaire Maakindustrie’. De komende twee…

Niels Lekkerkerker, Lekkerkerker Dairy & Food Equipment: “Mensen zijn verbaasd over de kwaliteit van gereviseerde machines”

Voor veel bedrijven komt de laatste jaren meer focus te liggen op repareren, recyclen en verantwoord omgaan met grondstoffen. Bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment was circulariteit al vóór de oprichting een uitgangspunt. “Eerst vanuit de eigen…