Ontmoet ons in de Week van de Circulaire Economie!

In de Week van de Circulaire Economie (1-6 februari 2021) is het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie elke werkdag actief.

 

Op maandag 1 februari geven we tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie een Masterclass (tussen 11:00 en 12:00) over de highlights van het programma en de plannen voor komend jaar. Update: Ga naar de terugblik op de Masterclass.

 

De vier dagen erna gaan we elke morgen tussen 9:00 en 10:00 uur dieper in op een van onze projecten. We presenteren de laatste circulaire ontwikkelingen in de sector en laten ondernemers en deskundigen aan het woord. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar jouw vragen en waar jij komend jaar mee aan de slag wilt. Klik op de titels voor meer informatie per webinar:

 

Dinsdag 2 februari: Batterijen voor e-mobility

Woensdag 3 februariWarmte-as-a-service

Donderdag 4 februari: Circulaire kansen voor de toeleverende maakindustrie

Vrijdag 5 februariBusiness kansen voor Circular & Solar

 

We hopen je te ontmoeten! Meld je aan voor de conferentie op 1 februari  en schrijf je in voor een of meerdere webinars. Update: Ga naar de terugblik op de webinars.

Menko Eisma, algemeen directeur TRIUMPF Nederland: “Op het moment dat we begonnen met het opknappen van oude machines, ontstond daarmee een interessant businessmodel”

TRUMPF Nederland BV, onderdeel van het Duitse familiebedrijf TRUMPF met ruim 70 dochterondernemingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië, kent verschillende divisies: lasersnijmachines, laserbronnen, waartoe ook 3D-lasers behoren, EUV (extreem ultraviolet licht) voor de productie van…

Martijn van Leerdam, Alklima en Thomas Wellink, RVO: “Materiaalschaarste maakt circulair installeren steeds noodzakelijker”

Op VSK, de vakbeurs voor de totale E+W installatiebranche ging Wietse Walinga, directeur van Duurzaam Gebouwd, in gesprek met Thomas Wellink, senior-adviseur duurzaamheid en innovatief bouwen bij RVO en Martijn van Leerdam, adviseur bij Alklima, over de…