Ontmoet ons in de Week van de Circulaire Economie!

In de Week van de Circulaire Economie (1-6 februari 2021) is het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie elke werkdag actief.

 

Op maandag 1 februari geven we tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie een Masterclass (tussen 11:00 en 12:00) over de highlights van het programma en de plannen voor komend jaar. Update: Ga naar de terugblik op de Masterclass.

 

De vier dagen erna gaan we elke morgen tussen 9:00 en 10:00 uur dieper in op een van onze projecten. We presenteren de laatste circulaire ontwikkelingen in de sector en laten ondernemers en deskundigen aan het woord. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar jouw vragen en waar jij komend jaar mee aan de slag wilt. Klik op de titels voor meer informatie per webinar:

 

Dinsdag 2 februari: Batterijen voor e-mobility

Woensdag 3 februariWarmte-as-a-service

Donderdag 4 februari: Circulaire kansen voor de toeleverende maakindustrie

Vrijdag 5 februariBusiness kansen voor Circular & Solar

 

We hopen je te ontmoeten! Meld je aan voor de conferentie op 1 februari  en schrijf je in voor een of meerdere webinars. Update: Ga naar de terugblik op de webinars.

CDA verwacht veel van Nationaal Programma Circulaire Economie

Als eind dit jaar staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne Heijnen met het Nationaal Programma Circulaire Economie (NPCE) komt, verwacht haar CDA-partijgenoot en Tweede Kamerlid Agnes Mulder dat dit het grote plan van dit kabinet is om…

SynchUp! lanceert circulaire challenges van Philips, Vanderlande en Fokker

Innovatiekracht van mkb’ers en start-ups gezocht! Op 14 september stelde innovation & businessbooster SynchUp! drie challenges open. Uitgangspunt van SynchUp! is de vraag van een grootbedrijf naar een (circulair-)technische oplossing voor een bestaand probleem. Mkb’ers en start-ups…