Nationale Conferentie Circulaire Economie 1 februari

Op 1 februari 2021 gaf UPCM een Masterclass tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie. Op deze pagina zijn de presentatie en andere documenten terug te vinden. Ook is de sessie terug te kijken.

 

De opening van de sessie werd gedaan door Fried Kaanen, voorzitter van het UPCM. Daarna ging programmaleider Matthéüs van de Pol in op de aanpak en werkwijze van het UPCM. Als laatste spreker ging Teamtrekker Kennisintegratie Jeannette Levels-Vermeer in op de kennis die we hebben opgedaan over een circulaire maakindustrie en de prioritaire projecten. De moderator was Diana de Graaf, projectmanager bij het Team Verbreding.

 

Hieronder vind je de documenten van de bijeenkomst:

Presentatie 1 februari

Werkwijze UPCM > vind de meest actuele versie op de pagina Documenten

Feiten_Cijfers_CirculaireMaakindustrie

Onderzoek Innovatiemotoren

 

Tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie op 1 februari werd ook een podcast uitgezonden met een interview met Fried Kaanen. Luister deze hier terug. 

 

Op 2, 3, 4 en 5 februari organiseerden we webinars over batterijen, warmte-as-a-service, circulaire kansen voor de toeleverende maakbedrijven en businesskansen voor solar en circular. Ga naar de pagina over onze webinars in de Week van de Circulaire Economie.