Maatregelen Circulaire Maakindustrie omtrent coronavirus

Het coronavirus en de maatregelen die het kabinet heeft genomen raken heel Nederland. Dit heeft ook gevolgen voor activiteiten van Circulaire Maakindustrie en waar nodig worden voorzorgsmaatregelen genomen.

In lijn met het overheidsbeleid vinden er bijvoorbeeld geen CIRCO Tracks fysiek plaats tot en met minimaal 6 april. Tracks en andere bijeenkomsten die al waren ingepland zullen in overleg worden verplaatst naar latere data of mogelijk digitaal worden aangeboden. Betrokkenen zullen hier individueel over worden bericht.

 

Ondertussen blijven we online actief en gaan we door met het aanvullen en actualiseren van ons aanbod op www.circulairemaakindustrie.nl. Hierbij vast enkele tips:

 

Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie!

We wensen iedereen veel sterkte en succes de komende tijd.

Niels Lekkerkerker, Lekkerkerker Dairy & Food Equipment: “Mensen zijn verbaasd over de kwaliteit van gereviseerde machines”

Voor veel bedrijven komt de laatste jaren meer focus te liggen op repareren, recyclen en verantwoord omgaan met grondstoffen. Bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment was circulariteit al vóór de oprichting een uitgangspunt. “Eerst vanuit de eigen…

Terugblik UPCM event: 'Samen aan de slag voor een circulaire maakindustrie'

Op 12 maart 2024 waren we te gast bij Lely voor onze bijeenkomst in het kader van de Week van de Circulaire Economie. Na een rondleiding door de Lely Campus verzamelden bijna honderd mensen zich in het…