Maatregelen Circulaire Maakindustrie omtrent coronavirus

Het coronavirus en de maatregelen die het kabinet heeft genomen raken heel Nederland. Dit heeft ook gevolgen voor activiteiten van Circulaire Maakindustrie en waar nodig worden voorzorgsmaatregelen genomen.

In lijn met het overheidsbeleid vinden er bijvoorbeeld geen CIRCO Tracks fysiek plaats tot en met minimaal 6 april. Tracks en andere bijeenkomsten die al waren ingepland zullen in overleg worden verplaatst naar latere data of mogelijk digitaal worden aangeboden. Betrokkenen zullen hier individueel over worden bericht.

 

Ondertussen blijven we online actief en gaan we door met het aanvullen en actualiseren van ons aanbod op www.circulairemaakindustrie.nl. Hierbij vast enkele tips:

 

Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie!

We wensen iedereen veel sterkte en succes de komende tijd.

Menko Eisma, algemeen directeur TRIUMPF Nederland: “Op het moment dat we begonnen met het opknappen van oude machines, ontstond daarmee een interessant businessmodel”

TRUMPF Nederland BV, onderdeel van het Duitse familiebedrijf TRUMPF met ruim 70 dochterondernemingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië, kent verschillende divisies: lasersnijmachines, laserbronnen, waartoe ook 3D-lasers behoren, EUV (extreem ultraviolet licht) voor de productie van…

Martijn van Leerdam, Alklima en Thomas Wellink, RVO: “Materiaalschaarste maakt circulair installeren steeds noodzakelijker”

Op VSK, de vakbeurs voor de totale E+W installatiebranche ging Wietse Walinga, directeur van Duurzaam Gebouwd, in gesprek met Thomas Wellink, senior-adviseur duurzaamheid en innovatief bouwen bij RVO en Martijn van Leerdam, adviseur bij Alklima, over de…