Agenda & Events

6 okt

MAAK Haarlem

C the Future

Als stad, regio en ondernemers staan we voor verschillende uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Hoe verhoudt jouw bedrijf of jij je tot deze uitdagingen? Hoe werk je aan de toekomstbestendigheid van je bedrijf en de keten waarmee je samenwerkt? Hoe kun je werken met digitale en circulaire principes en toepassingen? Wat doet jouw bedrijf al en hoe kunnen jouw producten, adviezen en diensten deze regio inspireren? En welke skills en mensen heb je daar eigenlijk voor nodig?

 

Ontdek welke ontwikkelingen, mogelijkheden en innovaties relevant zijn voor de directe omgeving, de stad en de regio. Samen dragen we bij aan de ontwikkeling van kennis en werkgelegenheid, en een duurzame economie door bedrijven te betrekken bij de regionale uitdagingen en hun eigen bestaansrecht.

 

Circulaire Maakindustrie is die dag ook aanwezig!

 

Vrijdag 6 oktober – Business day (klein, midden- en grootbedrijf), overheden en kennisinstellingen. Het doel is inspiratie bieden, nieuwe perspectieven aanreiken en aanzetten tot samenwerking, skills ontwikkeling en actie.

 

Meer informatie vind je op www.cthefuture.nl

 

Lees ook het interview met Peter van den Bosch van 3D Makers Zone, een van de bedrijven die je kunt bezoeken tijdens het event.