Circulaire Maakindustrie aanwezig op C the Future Business Day op 6 oktober

Ben je ondernemer in de maakindustrie en wil je circulair aan de slag? Kom op vrijdag 6 oktober 2023 naar C the Future Business Day voor bedrijven!

 

Circulaire Maakindustrie is aanwezig met een stand waar je kennis maakt met het Uitvoeringsprogramma erachter, maar ook met de Wegwijzer met tools, cases en meer.

 

Daarnaast kan je een uitgebreid programma van workshops, presentaties, talkshows en inspiratieworkshops volgen in de 3D Makers Zone én kun je je ook laten inspireren door de innovatieve en circulaire MAAK Haarlem-ers in de meer dan 30 units op het terrein. En kan je terecht bij het Versnellingshuis en Het Groene Brein!

 

Meer informatie en tickets: www.cthefuture.nl

Check de promo

Nu beschikbaar: Eerste resultaten Buyer Group Duurzame Zonnepanelen

Er zijn grote verschillen in zonnepanelen met betrekking tot levensduur, carbon footprint, toxische materialen en de arbeidsomstandigheden waaronder panelen zijn geproduceerd. Voor individuele organisaties die zich bezig houden met inkoop zijn dit complexe thema’s. Op initiatief van…

Nieuwe ronde KIA subsidie: 2,5 miljoen voor circulaire maakindustrie en consumptiegoederen

Op 7 mei opent de nieuwe subsidieronde van de Kennis- en Innovatieagenda Circulaire Economie (KIA-CE) voor de ontwikkeling van circulaire producten, diensten en processen. Er is in totaal 2,5 miljoen euro steun beschikbaar voor ontwikkelingen binnen de…