Agenda & Events

9 feb

MAAK Haarlem

CIRCULAR SUPPLY POWER: Circulaire kansen voor toeleveranciers in de maakindustrie

Ontwikkelt of produceert jouw bedrijf onderdelen, componenten of halffabrikaten? Heb je interesse in circulair ondernemen? Dan is deze bijeenkomst interessant voor jou!

 

Toeleveranciers in de maakindustrie kunnen veel winnen bij de transitie naar een circulaire economie, ook al ontwikkelen ze zelf geen eindproducten. De manier waarop zij dat dit doen is wel net even anders dan bij de bedrijven die de producten specificeren (OEMs).

 

Het afgelopen jaar zijn onder de vlag van het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie meerdere instrumenten ontwikkeld om toeleveranciers hierbij op weg te helpen. In deze bijeenkomst – speciaal voor toeleveranciers- staan deze instrumenten centraal: de CESI Supply Tool, UPCM Leidraad Materialenpaspoort 2.0 en de Wegwijzer Circulaire Maakindustrie.

 

De bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Circulaire Economie door het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie, FME en Koninklijke Metaalunie in samenwerking met MAAK Haarlem.

 

“Toeleveranciers kunnen hun business vergroten, toekomst zeker(der) maken en de voordelen naar zich toe halen door proactief op de circulaire transitie in te spelen.”

 

Ga naar het aanmeldformulier.