Agenda & Events

7 apr

midden Nederland

Circular Business Design Track – Urban Mining Electronica

In lijn met het overheidsbeleid vinden er geen CIRCO Tracks fysiek plaats tot en met minimaal 6 april. Tracks die al waren ingepland zullen in overleg worden verplaatst naar latere data of mogelijk digitaal worden aangeboden. Houd onze berichtgeving in de gaten. 

 

Ben je toeleverancier, inzamelaar, recycler, retailer, reparatieservice of andere partij die actief is in de Electronica-keten? En wil je aan de slag met circulair ondernemen? Dan is deze driedaagse training mogelijk iets voor jou.

Circulaire Economie is een systeem waarin hoogwaardige diensten worden geleverd en waar producten langer meegaan, slim worden hergebruikt en gerecycled. Voor Electronica en het gebruik van kritieke metalen vraagt dit om nieuwe ontwerpen én nieuwe business modellen. Hiervoor zijn vaak nieuwe samenwerkingen nodig. CIRCO biedt een driedaags praktijkgericht ontwikkeltraject aan, om samen met ketenpartners, een eigen circulaire propositie in ontwerp en businesscase uit te werken. Zo worden samen nieuwe kansen ontdekt en wordt circulaire business in gang gezet.

Kritieke metalen vormen een speerpunt binnen een circulaire economie, in omvang maar ook in impact. Het is daarnaast een sector waar een breed scala aan product-, componenten- en stoffenregelgeving op van toepassing is, regelgeving die ook continue in ontwikkeling is en waarbij circulariteit een steeds belangrijker element wordt.

Download de factsheet CIRCO Track 2020_urban mining of neem direct contact op:

Marien Korthorst Marien@cirkeldesign.nl 06 – 27885996

Jeannette Levels-Vermeer jlv@lbpsight.nl 06 – 33952904

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.