Circulaire Maakindustrie aanwezig op C the Future Business Day op 6 oktober

Ben je ondernemer in de maakindustrie en wil je circulair aan de slag? Kom op vrijdag 6 oktober 2023 naar C the Future Business Day voor bedrijven!

 

Circulaire Maakindustrie is aanwezig met een stand waar je kennis maakt met het Uitvoeringsprogramma erachter, maar ook met de Wegwijzer met tools, cases en meer.

 

Daarnaast kan je een uitgebreid programma van workshops, presentaties, talkshows en inspiratieworkshops volgen in de 3D Makers Zone én kun je je ook laten inspireren door de innovatieve en circulaire MAAK Haarlem-ers in de meer dan 30 units op het terrein. En kan je terecht bij het Versnellingshuis en Het Groene Brein!

 

Meer informatie en tickets: www.cthefuture.nl

Check de promo

Menko Eisma, algemeen directeur TRIUMPF Nederland: “Op het moment dat we begonnen met het opknappen van oude machines, ontstond daarmee een interessant businessmodel”

TRUMPF Nederland BV, onderdeel van het Duitse familiebedrijf TRUMPF met ruim 70 dochterondernemingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië, kent verschillende divisies: lasersnijmachines, laserbronnen, waartoe ook 3D-lasers behoren, EUV (extreem ultraviolet licht) voor de productie van…

Martijn van Leerdam, Alklima en Thomas Wellink, RVO: “Materiaalschaarste maakt circulair installeren steeds noodzakelijker”

Op VSK, de vakbeurs voor de totale E+W installatiebranche ging Wietse Walinga, directeur van Duurzaam Gebouwd, in gesprek met Thomas Wellink, senior-adviseur duurzaamheid en innovatief bouwen bij RVO en Martijn van Leerdam, adviseur bij Alklima, over de…