Webinar Circulair Met Spoed: meest gestelde vragen

Je hoeft als ondernemer niet altijd zelf het wiel uit te vinden. Het Versnellingshuis heeft al meer dan honderdvijftig ondernemers ondersteund bij circulair ondernemen. De ervaringen en lessen delen ze graag met je. Daarom gaan ze tijdens Circulair Met Spoed met een webinar in op veel voorkomende barrières én hun mogelijke oplossingen. Bekende thema’s zijn bijvoorbeeld financiering, wet- en regelgeving en de uitdagingen van het ondernemerschap. Leer van de inzichten van experts.

Op donderdag 14 mei van 15.00 – 16.00 uur

Meedoen? Meld je aan 

Menko Eisma, algemeen directeur TRIUMPF Nederland: “Op het moment dat we begonnen met het opknappen van oude machines, ontstond daarmee een interessant businessmodel”

TRUMPF Nederland BV, onderdeel van het Duitse familiebedrijf TRUMPF met ruim 70 dochterondernemingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië, kent verschillende divisies: lasersnijmachines, laserbronnen, waartoe ook 3D-lasers behoren, EUV (extreem ultraviolet licht) voor de productie van…

Martijn van Leerdam, Alklima en Thomas Wellink, RVO: “Materiaalschaarste maakt circulair installeren steeds noodzakelijker”

Op VSK, de vakbeurs voor de totale E+W installatiebranche ging Wietse Walinga, directeur van Duurzaam Gebouwd, in gesprek met Thomas Wellink, senior-adviseur duurzaamheid en innovatief bouwen bij RVO en Martijn van Leerdam, adviseur bij Alklima, over de…