Geslaagde sessie op Nationale Conferentie Circulaire Economie

Op maandag 3 februari hebben de verschillende teams van ons programma zich gepresenteerd in de drukbezochte deelsessie ‘Circulaire maakindustrie: Aan de slag!’ tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie. Op de foto’s zie je Emile Elewaut die namens het team NSP (Nederlands Strategisch Platform) ingaat op de plek van elektronica in de Europese Green Deal, Geert Kooistra die namens team Realisatie ingaan op projecten op de Circo Tracks, Mathieu Sueters vertelde namens team Kennisintegratie meer over de Leidraad Circulair Product Paspoort en Willem van Driel van Signify over het project Circular Circuits!

 

Meer weten over de visie en aanpak van het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie (UPCM)? Kijk hier voor de achtergrond van ons programma.

 

 

 

Menko Eisma, algemeen directeur TRIUMPF Nederland: “Op het moment dat we begonnen met het opknappen van oude machines, ontstond daarmee een interessant businessmodel”

TRUMPF Nederland BV, onderdeel van het Duitse familiebedrijf TRUMPF met ruim 70 dochterondernemingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië, kent verschillende divisies: lasersnijmachines, laserbronnen, waartoe ook 3D-lasers behoren, EUV (extreem ultraviolet licht) voor de productie van…

Martijn van Leerdam, Alklima en Thomas Wellink, RVO: “Materiaalschaarste maakt circulair installeren steeds noodzakelijker”

Op VSK, de vakbeurs voor de totale E+W installatiebranche ging Wietse Walinga, directeur van Duurzaam Gebouwd, in gesprek met Thomas Wellink, senior-adviseur duurzaamheid en innovatief bouwen bij RVO en Martijn van Leerdam, adviseur bij Alklima, over de…

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.