Definitief programma bijeenkomst Circular Supply Power bekend

Op 6 februari start de Week van de Circulaire Economie. Ook Circulaire Maakindustrie doet mee: op donderdag 9 februari (13:30-17:30) organiseren we een bijeenkomst bij MAAK Haarlem.

 

Het programma is nu helemaal rond! We trappen af met een rondleiding over het MAAK Haarlem terrein, waarin we ook op bezoek gaan bij aantal innovatieve en duurzame ondernemers op dit terrein zoals Hooks (verwerkt hardloopschoenen tot displays voor sneakerwinkels), UPlus (maakt producten voor retailers als Hema en helpt hen bij circulaire keuzes) en Enz Remake (maakt inrichting van reststromen voor zakelijke markt).

 

In het plenaire programma komen drie aansprekende bedrijven aan bod: 3D Makers Zone, EcarACCU en European Building Supply. Elk bedrijf belicht vanuit eigen werkzaamheden hoe zij circulariteit aanpakken in hun bedrijf.

 

Daarna kun je kiezen uit twee interactieve sessies: Ga aan de slag met de Circular Supply Tool of doe mee met een demo van de CIRCO Track.

 

We sluiten af met een borrel samen met de ondernemers van MAAK Haarlem.

 

Kijk hier voor het hele programma! En meld je nog snel aan.

Terugblik 'Toeleveranciers in de circulaire maakindustrie'

Op 9 februari 2023 organiseerde Circulaire Maakindustrie in het kader van de Week van de Circulaire Economie samen met MAAK Haarlem een bijeenkomst speciaal voor toeleveranciers in de maakindustrie. Het werd een inspirerende middag met veel interactie,…

Definitief programma bijeenkomst Circular Supply Power bekend

Op 6 februari start de Week van de Circulaire Economie. Ook Circulaire Maakindustrie doet mee: op donderdag 9 februari (13:30-17:30) organiseren we een bijeenkomst bij MAAK Haarlem.   Het programma is nu helemaal rond! We trappen af…