Agenda & Events

4 mrt

Centraal in Nederland

Workshop Track – Machinebouw en Metaal

In lijn met het overheidsbeleid vinden er geen CIRCO Tracks fysiek plaats tot en met minimaal 6 april. Tracks die al waren ingepland zullen in overleg worden verplaatst naar latere data of mogelijk digitaal worden aangeboden. Houd onze berichtgeving hierover in de gaten.

 

De circulaire economie is een systeem waarin hoogwaardige diensten worden geleverd en producten langer meegaan, slim worden hergebruikt en gerecycled. Voor de machinebouw vraagt dit om nieuwe ontwerpen én nieuwe businessmodellen. Hiervoor zijn vaak ook nieuwe samenwerkingen nodig.

Tijdens de 3-daagse CIRCO Track gaan we aan de slag om circulaire business te ontwikkelen en word je op weg geholpen in een gefaciliteerd design-proces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers. Na afloop heb je zowel een langetermijnvisie ontwikkeld als een concreet plan om morgen mee te beginnen.

 

Voor wie?
Bedrijven, toeleveranciers en ketenpartners in ontwikkeling, productie, onderhoud, exploitatie en handel van machines. De machinebouw is een relevante sector binnen een circulaire maakindustrie, in omvang maar ook in impact. Vanuit het perspectief van gebruik van de machines zijn er altijd twee ketens betrokken, de eigen voortbrengingsketen en de voortbrengingsketen van de eindgebruiker. Het is daarnaast een sector waarop een breed scala aan product-, componenten-en stoffenregelgeving van toepassing is, regelgeving die ook continu in ontwikkeling is en waarbij circulariteit een steeds belangrijker element wordt.

 

Meer informatie en aanmelden: Circo

 

Deze Track wordt georganiseerd in samenwerking met Kennispoort Regio Zwolle, Koninklijke Metaalunie, Rabobank en Horizon.

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.