Agenda & Events

24 sep

online

Webinar: pionieren met circulair ondernemen

Wil jij pionieren in de circulaire economie met jouw onderneming? Maar weet je nog niet hoe je dat aan moet vliegen? Sluit dan aan bij dit webinar op donderdag 24 september.

Circulair ondernemen is niet alleen goed voor de planeet, het kan jouw bedrijf ook kostenbesparing, klantenbinding en leveringszekerheid opleveren. Maar hoe begin je met circulair ondernemen? Wat is het precies? Waar liggen de grote kansen? En wat zijn dan de eerste stappen?

Tijdens dit webinar legt Rozanne Henzen, schrijfster van het boek De kleine Circulaire economie voor Dummies, uit wat de circulaire economie is en wat jij als ondernemer kunt doen om circulair aan de slag te gaan. Na een introductie in de basisprincipes van circulair ondernemen biedt het Versnellingshuis Nederland Circulair je samen met CIRCO een aantal mogelijke vervolgstappen aan, zodat jij morgen al kunt beginnen.

 

Datum: donderdag 24 september
Tijd: 14:30 – 16:00

 

Heb jij een beeld bij  de circulaire economie en wil je hier ook wat mee, maar weet je nog niet waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor dit webinar

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.