Agenda & Events

10 okt

BlueCity, Rotterdam

Symposium Zon zonder Schaduw

Tijdens de Solar Biënnale (9 september – 30 oktober) vindt een bijzonder evenement plaats: ‘Zon zonder Schaduw’.

 

De transities naar hernieuwbare energiebronnen, een circulaire economie, en een werkelijk duurzame leefwijze op onze planeet zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de post-fossiele wereld zal de zon een sleutelrol spelen in alle transities. We hebben vol ingezet op ‘zo snel mogelijk zoveel mogelijk zonnepanelen’ maar weten we zeker dat deze koers ons naar een goede toekomst leidt? Hoe zit het met circulariteit, de arbeidsomstandigheden, en met de inpassing in onze omgeving en samenleving?

 

‘Zon zonder schaduw’ praat je bij, schudt je wakker, en nodigt je uit om ook jouw kennis, invloed en expertise in te zetten voor werkelijk duurzame zonne-energie.

 

Op 10 oktober is een symposium dat de start markeert van een tentoonstelling in Blue City. Dit evenement staat geheel in het teken van ontwikkelingen rondom zonne-energie met een focus op circulariteit en vernieuwende denkrichtingen.

 

Registeer je voor het symposium Zon zonder Schaduw via deze link.

 

Het evenement Zon zonder Schaduw wordt georganiseerd door het Fair Solar Netwerk in samenwerking met provincie Zuid-Holland en Design Innovation Group.