Agenda & Events

1 feb

online

Nationale Conferentie Circulaire Economie

Op 1 februari 2021 organiseert het Ministerie van IenW de derde Nationale Conferentie Circulaire Economie, dit keer in digitale vorm. Het doel van de conferentie is om te inspireren, kennis met elkaar te delen en met concrete acties af te sluiten.

 

In de transitie naar een circulaire economie staan we op een kantelpunt. Van inspirerende activiteiten op kleine schaal, naar grootschalige systeemverandering. Steeds meer organisaties zien in dat de circulaire economie een kans is. Circulaire economie is essentieel bij de aanpak van klimaatverandering, voorkomt verspilling van waardevolle grondstoffen en biedt een kans voor innovatie, groei en banen. Om tot een doorbraak te komen moeten we nu doorpakken om deze kansen volledig te benutten en te zorgen dat de circulaire economie, dé economie gaat worden. Deze belangrijke transitie naar een circulaire economie is iets dat we gezamenlijk doen.

 

Tijdens de conferentie verzorgt het team van het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie een Masterclass over de aanpak en plannen voor 2021 (tijdstip wordt later bekend gemaakt).

Meer informatie en aanmelden: Conferentie CE