Agenda & Events

8 dec

New Babylon, Den Haag

Matchmakingbijeenkomst - Ruimte voor Circulaire Windturbines

Werk jij aan de realisatie van windturbines op land of zee? Aan de circulaire transitie in de maritieme sector of de maakindustrie? Of aan de ruimtelijke ontwikkeling van havens? Ontmoet op deze matchmakingbijeenkomst voorlopers uit de energiesector, beleidsmakers, en partijen uit verschillende delen van de keten om samen tot een circulaire windturbinesector te komen.

 

Centraal in deze bijeenkomst staat de fysieke ruimte die voor de keten nodig is om windturbines op circulaire wijze te bouwen, te onderhouden, en te verwerken voor nieuwe toepassingen. De provincies Noord- en Zuid-Holland onderzochten samen met Generation.Energy wat de ruimtelijke effecten zijn van de circulaire verwerking of levensduurverlenging van windturbines. De uitkomsten ervan lees je terug in het rapport ‘Ruimte voor Circulaire Windturbines‘.

 

Provincie Noord-Holland, Provincie Zuid-Holland en Generation.Energy nodigen je daarom uit voor dit interactieve seminar, waarin je met een expertpanel de dialoog aangaat over de inzichten uit het onderzoek.

 

Aanmelden: formulier