Agenda & Events

3 mrt

CIRCO Track – Circulaire Maakindustrie Brabant

In de maakindustrie vindt op dit moment nog veel waardeverlies plaats. Zoals draai-, frees- of plaat-verlies.  Er worden in hoog tempo nieuwe technieken ontwikkeld in het terughalen en verwaarden van secundaire materialen met goede businesscases én er zijn belangrijke lessen te leren uit andere sectoren zoals de bouw en installatietechniek. Ben je als machineontwerper of –producent, of materiaal/systeem toeleverancier op zoek naar nieuwe business kansen in een toekomstbestendige maakindustrie, doe dan mee!

 

CIRCO biedt met Smart Industry Hub Zuid NL (BOM, BI, BPD, REWIN, Midpoint, Metaalunie, FME) een driedaags ontwikkeltraject aan (3,17 en 31 maart 2021). Om ketenpartners bij elkaar te brengen en vanuit ieders eigen positie een businesscase op weg te helpen. Zo worden samen nieuwe kansen ontdekt en wordt circulaire business in gang gezet. Tijdens de CIRCO Track gaan we aan de slag om circulaire business te ontwikkelen. Je wordt op weg geholpen in een gefaciliteerd design proces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers. Na afloop heb je zowel een lange termijn visie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen.

 

Deze Track wordt georganiseerd voor bedrijven, toeleveranciers en ketenpartners in de Brabantse Maakindustrie die machines of bijbehorende componenten ontwerpen, produceren, gebruiken, onderhouden en verwerken.

 

Meer informatie en aanmelden: CIRCO